Menu
Menu

Holocaust film 9

Holocaust i et historisk tilbageblik

Nazisternes antisemitiske politik blev tålt af den almene borger

Interviewfilm 9 af 10:
Professor Ulrich Herbert fortæller om, hvordan nazisterne så forfølgelse af jøderne som en vigtig kerneopgave, mens flertallet i den almindelige befolkning ikke var enige i den antisemitiske politik. Når de alligevel støttede op om Hitler og nazismen var det på grund af succeser på andre områder, som fx bekæmpelsen af den økonomiske krise- Den antisemitiske politik blev derfor tålt.Professor Ulrich Herbert fortæller om, hvordan nazisterne så forfølgelse af jøderne som en vigtig kerneopgave, mens flertallet i den almindelige befolkning ikke var enige i den antisemitiske politik. Når de alligevel støttede op om Hitler og nazismen var det på grund af succeser på andre områder, som fx bekæmpelsen af den økonomiske krise- Den antisemitiske politik blev derfor tålt.