Menu
Menu

Fordomsfulde diplomater

Workshops

Fordomsfulde diplomater

”Fordomsfulde diplomater” engagerer unge i dialog om, hvad det vil sige at være ung med jødisk eller muslimsk baggrund i Danmark.
Formålet med “Fordomsfulde diplomater” er at fremme gensidig forståelse og få gang i dialogen om diskrimination blandt københavnske unge, og derigennem nuancere forskellige forestillinger om hinanden – jøder, muslimer og andre danskere i mellem.
Via forskellige dialogøvelser arbejder de på at nedbryde fordomme, modvirke diskrimination og fremme gensidig forståelse og nuancere forestillingerne om de to religioner og om minoriteter i Danmark. Ambassadørerne tilbyder dialogworkshops på ungdomsuddannelser og erhvervsskoler i hele København.
Korpset af ambassadører består af 6 unge med jødisk baggrund og 6 unge med muslimsk baggrund, der har alle har gennemgået en særlig træning i at engagere unge i dialog. Korpset er etableret af Københavns Kommune i samarbejde med MINO Danmark og Det Jødiske Samfund i Danmark.

Fordomsfulde diplomater

c/o Københavns Kommune

Kontaktperson:

Mette Gram

fh6b@sof.kk.dk

Mobil: 20 47 21 03

Bestilling:

https://stemplet.kk.dk/indhold/workshop-med-fordomsfulde-diplomater

Det Jødiske Samfund og Mino Danmark deltager i styregruppen for ”Fordomsfulde diplomater”.