Menu
Menu

Folkedrab.dk

Folkedrab.dk

Viden og materiale om otte forskellige folkedrab, relaterede emner og adgang til kilder, dilemmaspil, film, quiz mv.

Folkedrab.dk er DIIS’ undervisningswebside om Holocaust og andre folkedrab. Siden indeholder mere end 450 forskningsbaserede artikler om otte forskellige folkedrab og derudover hundredevis af kilder, dokumenter, taler, personlige beretninger, litteraturforslag, nyhedsopdatering samt fotografier til brug i undervisningen.

Det er også via Folkedrab.dk, at DIIS’ film “THERESIENSTADT – danske børn i nazistisk fangenskab” og “Flugten til Sverige – beretninger fra oktober 1943” kan streames direkte. Spil også dilemmaspillet “Folkedrabet på Bantikka” og få inspiration til din undervisning i det omfattende Lærerforum med materialer, vejledninger, forløb mm.

www.folkedrab.dk henvender sig til elever på ungdomsuddannelserne og kan bruges af både lærere og elever i den daglige undervisning og i forbindelse med projektopgaver.