Menu
Menu

App om Jugoslaviens sammenbrud

App om Jugoslaviens sammenbrud

Gratis app om Jugoslaviens fald 1991-1999 udviklet i samarbejde mellem DIIS og Århus Universitet i regi af Auschwitz-dag.

App’en “Jugoslaviens sammenbrud 1991-1999” (2014) giver et overblik over historien om krigen i Jugoslavien og landets sammenbrud. Den er lavet til Ipad, men teksterne og minileksikonet kan også tilgås på www.danmarkshistorien.dk. Appen er også knyttet til Folkedrab.dk, DIIS’ undervisningswebside, hvor et stort materiale om krigen i Bosnien er tilgængeligt.

Lektor og Jugoslavienekspert Christian Axboe Nielsen har skrevet teksterne til app’en, som kan downloades til Ipad via iTunes Store. App’en er udviklet i regi af Auschwitz-dag i et et samarbejde mellem DIIS, danmarkshistorien.dk og Institut for Kultur og Samfund på Aarhus Universitet.
“Jugoslaviens sammenbrud 1991-1999” er gratis og udgivet med støtte fra Undervisningsministeriet i samarbejde med DIIS.